Chateau Belgrave Haut-Medoc 5. Cru Se fuld størrelse

Chateau Belgrave Haut-Medoc 5. Cru

Årgang 2013

LAND:
Frankrig

OMRÅDE:
Haut Medoc

DRUER:
Merlot
Cabernet Sauvignon
Cabernet Franc
Petit Verdot

ÅRGANG:
2013

ALKOHOL:
13 %

Flere detaljer

17193

DKK 325,00 inkl. moms

DKK 279,00 pr. fl. v/12

VareFra (antal)Rabat per flaske
Chateau Belgrave Haut-Medoc 5. Cru12 -DKK 46,00
Producent:
Château Belgrave er måske det Grand Cru Classé slot på Médoc, hvor der er sket allermest med kvaliteten de seneste 5 år. Potentialet har altid været til stede. Med marker der grænser helt op til Saint-Julien (kun adskilt af en lille å) og en helt tilsvarende undergrund, kan man næsten ikke undgå at lave stor vin på denne ejendom med det exceptionelle terroirs.
 
Château Belgrave har en lang spændende historie. Det er simpelthen en af de ældste ejendomme på Médoc. Oprindeligt blev slottet anlagt som et jagtslot under Louis den 14. regeringstid. Det var vel at mærke et meget berømt og anerkendt jagtslot.
 
Smagenoter:
Fra og med årgang 2008 kan man virkelig se, lugte og smage den energi, omsorg og de mange penge, der er lagt i slottets marker og produktionsudstyr.  Vinen bliver bare bedre og bedre for hver årgang. Men det kan heldigvis endnu ikke rigtig mærkes på prisen, at Château Belgrave har indfundet sig blandt eliten i Haut-Médoc.
 
VINIFIKATION:
Druerne er høstet i efter-året og vinificeres efter slottets traditionelle
forskrifter. Merlot høstes først. Cabernet Sauvignon høstes en god uge senere hvor den har opnået en god modenhed. Efter endt gæring lagres vinen op til 2 år inden aftapning.
 

LAGRINGSPOTENTIALE:
12-15 År.

SERVERINGSFORSLAG:
En herlig ledsager til fjer-kræ eller lyst kød eller blød skimmelost.
Serveres ved 16 – 18°C