Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur
Ring på tlf: 76 25 55 88
Chateau Grand Dignitaire Se fuld størrelse

Chateau Grand Dignitaire

5 ud af 5 stjerner i Vinavisen.dk

Land:
Frankrig
 
Område:
Rhone /
Châteauneuf-de-Gadagne
 
Druer:
Klassisk Rhone-blanding:
Grenache
Syrah
Cinsault
Carignan
Mouvèdre
 
Årgang:
2013
 
Alkohol:
14 %

Flere detaljer

17230

DKK 119,00 inkl. moms

DKK 99,00 pr. fl. v/6 fl

VareFra (antal)Rabat per flaske
Chateau Grand Dignitaire6 -DKK 20,00
Producent:
Châteauneuf-de-Gadagne er byen, som lægger navn til den allernyeste appellation i Rhône. Området har længe været kendt for at producere helt ekstraordinært gode rødvine. Og belønningen er egen appellation: Gadagne.
 
Vinområdet Gadagne er beliggende på et plateau i over 100 meters højde mellem bakkedragene på dørtrinet til Avignon. Her har der siden de tidligste tider været produceret vin.
 
De gamle vinstokke, som er Grenache, Syrah, Cinsault, Carignan og Mouvèdre, står i en undergrund af kalkholdig jord, der er dækket af små glatte sten.
 
Smagenoter:
Det er en mørk og dyb lilla vin med en kraftig og aromatisk aroma af læder, krydderier, solbær og blåbær. Smagen er kraftig og fyldig med masser af tanniner og moden frugt. Vinen har en dejlig lang og varmende eftersmag.
 
Anmeldelse:
5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk:
"En meget dejlig Rhône-rødvin på druerne Syrah, Grenache, Cinsault, Carignan og Mourvèdre. I smagen er der mørke bær og gode tanniner, der giver vinen rygrad. Dertil noter af tobak og krydderurter".

Vinifikation:
Château Grand Dignitaire produceres helt traditionelt, og kommer fra gamle vinstokke.
 
LAGRINGSPOTENTIALE:
6 –7 År
 
Serveringsforslag:
Vinen er meget velegnet til kraftige og også krydrede kødretter såsom vildt, andesteg, flæskesteg eller en god oksesteg med kraftigt tilbehør. Den er også glimrende at servere til meget stærke og kraftige oste
Temperatur: 15-16°C.