Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur

Chateau Rahoul

LAND:

Frankrig

OMRÅDE:
Bordeaux / Graves

DRUER:
75% Merlot
25% Cabernet Sauvignon

ÅRGANG:
2012

ALKOHOL:
14 %

VINIFIKATION:
Ved ankomsten til kælderen bliver druerne sorteret manuelt på et vibrerende sorteringsbord, for at fjerne dårligt udviklede druer eller dele af blade og grene. Derefter bliver druerne let mast og gennemgår en kold skindmaceration i 4-5 dage inden de gæres separat efter druesort og parcel i klassiske gæringskar med 3 daglige omrøringer
Til sidst bliver vinen modnet 15 mdr. på franske barriques

LAGRINGSPOTENTIALE:
10 – 12 År

SERVERINGSFORSLAG:
Den røde Château Rahoul egner sig fint til retter med kalv, okse eller lam, men vil også være perfekt til vildtretteTemperatur: 16-18°C

Flere detaljer

17266

DKK 229,00 inkl. moms

PRODUCENT:
Chateau Rahoul er en lille perle i Graves i det sydlige Bordeaux. Kvaliteten har været stærkt stigende, efter at den nuværende ejer Alain Thienot overtog slottet i 1986 og investerede mange ressourcer i at bruge stedet til det, det er i dag - en af Graves allerbedste vin-slotte.

Smagenoter:
Farven er dyb, rubinrød. Overvægten af Merlot giver frugtige, umiddelbare aro-maer af mørke kirsebær og en meget forfriskende mineralitet, mens Cabernet Sauvignon tilfører diskrete nuancer af brombær og solbær og en fast struktur, allerede i duften. I munden er vinen meget kompleks og flot afrundet, med en meget fint integreret trækarakter.

Anmeldelse:
Rahoul Rouge er en meget vellavet, flot og elegang rødvin i en kæmpeårgang for området, der netop nu er på toppen om end den også kan ligge i en del år endnu.

Kunder, der købte denne vare, købte også: