Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur
Ring på tlf: 76 25 55 88
De Venoge 2002 Millesime Brut Se fuld størrelse

De Venoge 2002 Millesime Brut

6 års lagring

Land:
Frankrig
 
Område:
Champagne
 
Druer:
70 % Pinot Noir
15 % Chardonnay
15 % Pinot Meunier.
 
Årgang:
TOPÅRGANG 2002

Alkohol:
12%


Flere detaljer

16243

DKK 595,00 inkl. moms

Producent:
De Venoge
Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis "Cordon Bleu", som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende:
· de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer,
· de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir",
· de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes,
· de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og
· de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas
 
Vinifikation:
Den første gæring finder sted ved en lav, kontrol-leret temperatur.
Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og rejses lang-somt til lodret stilling, så bundfaldet, kan samles ved den midlertidige prop. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og "bindes" til flasken. Den anden gæring i flasken finder sted i de dybe kældre. Den lave kældertemperatur giver en langsom gærings- proces i flasken, som ud-vikler de fineste "bobler". Sammensætningen sikrer at Champagnen altid er ensartet i smagen
 
Serveringsforslag:
En fremragende aperitif og en dejlig ledsager til skaldyr
Temperatur: 8-10°C.
 
Smagenoter:
En fantastisk lækker årgangschampagne.
Med en lagring på næsten seks år, har denne champagne en kraft, elegance og modenhed, der gør den meget velegnet til selv kraftige kødretter.

En champagne med et godt lagringspotentiale.