Producent:De VenogeHistorien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis "Cordon Bleu", som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende:· de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer,· de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir",· de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes,· de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og· de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas Vinifikation:Den første gæring finder sted ved en lav, kontrol-leret temperatur.Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og rejses lang-somt til lodret stilling, så bundfaldet, kan samles ved den midlertidige prop. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og "bindes" til flasken. Den anden gæring i flasken finder sted i de dybe kældre. Den lave kældertemperatur giver en langsom gærings- proces i flasken, som ud-vikler de fineste "bobler". Sammensætningen sikrer at Champagnen altid er ensartet i smagenServeringsforslag:En fremragende aperitif, Velkomst eller server den til desserter.Temperatur: 8-10°C. Smagenoter:En svagt sødlig champagne, der bør drikkes som et glas i utide, eller til søde desserter. En lækker oplevelse.
Du skal være over 18 år for at købe alhokol hos Norton Vine.
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.