Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur
Ring på tlf: 76 25 55 88
De Venoge Rosé Reserva Brut Se fuld størrelse

De Venoge Rosé Reserva Brut

Rosé Champagne

Land:
Frankrig
 
Område:
Champagne
 
Druer:
60% Pinot Noir
20% Pinot Meunier
20% Chardonnay.
 
Alkohol:
12 %

Flere detaljer

16245

DKK 525,00 inkl. moms

Producent:
de Venoge
Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Ek-sempelvis "Cordon Bleu", som stadig-væk er et af firmaets klassiske pro-dukter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgen-de:
· de Venoge var det første champag-nehus, som lancerede etiketter med illustrationer,
· de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir",
· de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes,
· de Venoge var det første champag-nehus, som via en informativ bag-sideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og
· de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af æg-te krystalglas
 
Smagenoter:
En yderst elegant Brut Rosé med en skøn næse af røde frugter. En lækker aperitif champagne. Grundet stor efterspørgsel er priserne på rosé Champagne ganske høje
 
Vinifikation:
Grundvinen til en rosé champagne kan fremstilles på to måder. Enten laves den ved en sammenstikning af røde og hvide druer, eller også fremstilles den af modne blå druer, som fjernes fra drueskallerne efter kort tids maceration/udblødning. Vinen er typisk sart laksefarvet og er en spektakulær udsmykning på et middagsbord. Desuden er vinen ofte meget aromatisk og en fantastisk ledsager til mad.
 
Serveringsforslag:
Server den som aperitif sammen med jordbær, eller nyd den til lette retter.
Temperatur: 8-10°C.
 
Anmeldelse:
Flot anmeldelse i magasinet Smag og Behag
"Frisk og fyldig bærsmag, nydeligt brus, charmerende og festlig smag. Det gør den også alsidig: elegant og harmonisk uden mad, en drøm til lyst kød, fjerkræ, lam og kalv - og en fræk ledsager til jordbær.”