Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur

Henry Fessy Fleurie Cru du Beaujolais

Få Rabat ved køb af 6 fl

LAND:
Frankrig

OMRÅDE:
Beaujolais / Bourgogne

DRUER:
Gamay

ÅRGANG:
2013

ALKOHOL:
12,5 %

Flere detaljer

17203

DKK 169,00 inkl. moms

DKK 159,00 pr. fl. v/6 fl

VareFra (antal)Rabat per flaske
Henry Fessy Fleurie Cru du Beaujolais6 -DKK 10,00
Producent:
Henry Fessy
Lige siden 1888 har familien Fessy været engageret i vinproduktion i Beaujolais. Hovedejendommen er beliggende i hjertet af Brouilly, men igennem årene har Henry Fessy opkøbt parceller i de fleste af de berømte appellationer i Beaujolais. Og i dag udgør det samlede areal omkring 70 hektar på den imponerende ejendom.
 
Henry Fessy ejes af det gamle Bourgognehus Louis Latour, men produktionen varetages stadig af brødrene Fessy.
 
Med marker, der er beliggende i de mest præstigefyldte appellationer, tilbyder Henry Fessy en perlerække af Beaujolaisvine fra egne marker, der hver især udtrykker deres egen unikke terroir.
Erfaring, tradition, respekt og et dybtgående kendskab til Beaujolais´ vinmarker gør Henry Fessy til en af områdets mest respekterede kvalitetsdrevne producenter.
 
Fleurie er den ubestridte dronning af Beaujolais. Men sin finesse, elegance og fantastiske aromaer af iris og violer er Fleurie ofte den Cru som betager de fleste Beaujolais-fans.
 
Henry Fessy har 5 hektar i Fleurie, der er beplantet med mere end 50 år gamle vinstokke. Der høstes meget skånsomt, og vinproduktionen er meget traditionel.
Smagenoter:
Vinen er silkeblød og virkelig elegant med stor finesse. Eftersmagen er vedhængende og behagelig med noter af blomster og mørke frugter
 

LAGRINGSPOTENTIALE:
6-7 År.

SERVERINGSFORSLAG:
Serveringtemperaturen bør ikke overstige 15 grader. Vinen er velegnet til stegt kylling, grillet kød med ikke for kraftigt tilbehør samt til bløde og ikke for stærke oste