Henry Fessy Saint Amour  Cru du Beaujolais Se fuld størrelse

Henry Fessy Saint Amour Cru du Beaujolais

Få Rabat ved køb af 6 fl.

LAND:
Frankrig

OMRÅDE:
Beaujolais / Bourgogne

DRUER:
Gamay

ÅRGANG:
2013

ALKOHOL:
12,5 %

Flere detaljer

17204

DKK 159,00 inkl. moms

DKK 149,00 pr. fl. v/6 fl

VareFra (antal)Rabat per flaske
Henry Fessy Saint Amour Cru du Beaujolais6 -DKK 10,00
Producent:
Henry Fessy
Lige siden 1888 har familien Fessy været engageret i vinproduktion i Beaujolais. Hovedejendommen er beliggende i hjertet af Brouilly, men igennem årene har Henry Fessy opkøbt parceller i de fleste af de berømte appellationer i Beaujolais. Og i dag udgør det samlede areal omkring 70 hektar på den imponerende ejendom.
 
Henry Fessy ejes af det gamle Bourgognehus Louis Latour, men produktionen varetages stadig af brødrene Fessy.
 
Med marker, der er beliggende i de mest præstigefyldte appellationer, tilbyder Henry Fessy en perlerække af Beaujolaisvine fra egne marker, der hver især udtrykker deres egen unikke terroir.
Erfaring, tradition, respekt og et dybtgående kendskab til Beaujolais´ vinmarker gør Henry Fessy til en af områdets mest respekterede kvalitetsdrevne producenter.
 
Saint Amour er den nordligst beliggende Cru i Beaujolais. Appellationen ligger lige på grænsen til Mâconnais og er på i alt kun 323 hektar, og er dermed blandt de mindste Cru´er.
 
 
Smagsnoter
Henry Fessy's Saint-Amour har en kompleks næse af friske frugter og med blomsteragtige noter. Der er aroma af solbær ligeså snart vinen kommer i munden. Eftersmagen er vedholdenhed og præget af røde frugter. En meget elegant vin.
 
LAGRINGSPOTENTIALE:
6-7 År.
 

SERVERINGSFORSLAG:
Serveringtemperaturen bør ligge mellem 12 - 14 grader. Vinen er velegnet til rødt kød, pâte, pasta og serveret kølig kan den med fordel anvendes til skaldyr og fiskeretter.