Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur
Ring på tlf: 76 25 55 88

Kastelberg Rielsing Grand Crú

Få Rabat ved køv af 6 fl

LAND:
Frankrig

OMRÅDE:
Alsace - Kastelberg

DRUER:
Riesling

TERRIOR:
Skifer - blue schist

ÅRGANG:
2015

ALKOHOL:
13%

Flere detaljer

17182

DKK 169,00 inkl. moms

DKK 159,00 pr. fl. v/6 fl

VareFra (antal)Rabat per flaske
Kastelberg Rielsing Grand Crú6 -DKK 10,00
Producent:
Biecher & Schaal er dedikeret til Alsace Grands Crus vine.
 
Deres lille produktion er beliggende i en gammel renoveret familieejet vinkælder fra det 18. århundrede, i den historiske by Saint Hippolyte.
 
Vinkøbmand Olivier Biecher og vinmageren Julien Schaal, som begge har en stor passion for store Grands Cru vine, lavede i 2011 et joint venture, hvor den gamle vinkælder blev renoveret og første tapning var årgang 2011.
 
Alle druerne er håndplukkede og kommer kun fra de medst prominente Grands Cru marker i Alsace
Hele deres filosofi er at lave absolut top Grands Cru vine, hvor det er den enkelte grands cru mark som er i   fokus, og det er det den enkelte  mark gir som vi vin-elskere skal smage. Deres forskellige Grands Cru vine smager alle forskellige, men det er kun marken som gør forskellen, da produktionen er den samme.
 
Smagenoter:
Vinens charme findes i dens elegance og virilitet samt i dens delikate og diskrete bouquet. Nøgleordet her er balance, hvilket findes i vinens syrlighed og mineralitet, og som ligeledes er at finde i dens friske toner og yderst tørre karakter. En Riesling som klart fremviser potentiale!
En tør Riesling
 
VINIFIKATION:

De forsigtig håndplukkede druer bliver nænsomt sorteret og herefter presset langsomt over 12 timer for at få den bedste most ud, uden at presse druerne for meget. Fermaseringen sker ved lav temperatur og tager hele 4 måneder. De tilsætter ikke sulfitter før efter ca 12 mdr., dette for at vinen skal åbne sig mest mulig, og med stor aroma.

LAGRINGSPOTENTIALE:
15-20 År.

SERVERINGSFORSLAG:
Alt godt fra havet og lette retter