Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur
Ring på tlf: 76 25 55 88

Paul Jaboulet Thalabert Crozes Hermitage

Paul Jaboulet Aine 

LAND:
Frankrig

OMRÅDE:
Hermitage

DRUER:
Syrah

ÅRGANG:
2015

ALKOHOL:
13,5%

Flere detaljer

17107

DKK 349,00 inkl. moms

Nedsat pris!

-DKK 76,00

DKK 425,00

Producent:
Vinhuset Paul Jaboulet Aîné blev grundlagt i 1834, da Antoine Jaboulet flyttede til Tain l Hermitage i det nordlige Rhône og købte familiens første vinmarker i Hermitage og Crozes-Hermitage. Hans mål var at producere topvine, og eftersom han både var passioneret og kompromisløs, blev der hurtigt lagt mærke til hans vine. Efter ham er fulgt 6 generationer af vinmagere, som i løbet af årene har opkøbt perler af vinmarker i det nordlige Rhône, i appellationer som Hermitage, Crozes Hermitage, St. Joseph, Cornas og St. Péray. Efter Gérard Jaboulets død i slutningen af 1990´erne oplevede firmaet en vanskelig tid, men efter familien Freys opkøb af Jaboulet i 2006 er firmaet nu igen i den absolutte elite. Den ældste datter i familien Caroline har fået ansvaret for genopbygningen. Hun er uddannet ønolog i Bordeaux og er kendt for at være perfektionist til fingerspidserne. Alle firmaets eksisterende marker er blevet grundigt renoveret og nye topparceller i Côte Rôtie, Condrieu og Châteauneuf-du-Pape er blevet købt. Et kæmpe program med bl. a. overgang til biodynamisk dyrkning er blevet iværksat.
 
Denne rødvin er lavet på Syrah, som her hentet på ejendommen Domaine de Thalabert, der har tilhørt Paul Jaboulet Aine siden 1834 og er det ældste domaine i appellationen. Vinstokkene på de 45 hektarer er mellem 40 og 60 år gamle og giver et meget lille udbytte.
 
VINIFIKATION:
12 måneder på træfad
 
LAGRINGSPOTENTIALE:
10 – 11 År.
 
Smagenoter:
Rødvinen er blevet modnet i 12 måneder på træfad og har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære.