Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur

Rangen Riesling Grand Crú

Få Rabat ved køb af 6 fl

LAND:
Frankrig

OMRÅDE:
Alsace

DRUER:
Riesling

TERRIOR:
Vulkansten

ÅRGANG:
2013

ALKOHOL:
12,5%

Flere detaljer

17184

DKK 299,00 inkl. moms

DKK 279,00 pr. fl. v/6 fl

VareFra (antal)Rabat per flaske
Rangen Riesling Grand Crú6 -DKK 20,00
Producent:
Biecher & Schaal er dedikeret til    Alsace Grands Crus vine.
 
Deres lille produktion er beliggende i en gammel renoveret familieejet vinkælder fra det 18. århundrede, i den historiske by Saint Hippolyte.
 
Vinkøbmand Olivier Biecher og vinmageren Julien Schaal, som begge har en stor passion for store Grands Cru vine, lavede i 2011 et joint venture, hvor den gamle vinkælder blev renoveret og første tapning var årgang 2011.
 
Alle druerne er håndplukkede og kommer kun fra de medst prominente Grands Cru marker i Alsace.
 
Hele deres filosofi er at lave absolut top Grands Cru vine, hvor det er den enkelte grands cru mark som er i   fokus, og det er det den enkelte  mark gir som vi vin-elskere skal smage. Deres forskellige Grands Cru vine smager alle forskellige, men det er kun marken som gør forskellen, da produktionen er den samme.
 
Grand Cru Rangen er den eneste vinmark i Alsace, som ligger på vulkanske sten. varmen. Egnen anses som værende noget helt særligt, med det stejle landskab.
 
Smagenoter:
Vinens næse domineres af interessantemineral- og jordtoner. På paletten har den en skøn tilstedeværelse og smagen af lyse druer gør sig især bemærket. En tæt, rig og tør vin, som kun bliver bedre med alderen.
 
En tør til halv tør Riesling, i forhold til deres andre Riesling
 
VINIFIKATION:
De forsigtig håndplukkede druer bliver nænsomt sorteret og herefter presset langsomt over 12 timer for at få den bedste most ud, uden at presse druerne for meget. Fermaseringen sker ved lav temperatur og tager hele 4 måneder. De tilsætter ikke sulfitter før efter ca 12 mdr., dette for at vinen skal åbne sig mest mulig, og med stor aroma.
 

LAGRINGSPOTENTIALE:
20-25 År.

SERVERINGSFORSLAG:
Alt godt fra havet og lette retter og ost,