Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur

Tricon Chablis Grand Cru Les Clos

TOP CHABLIS

LAND:
Frankrig

OMRÅDE:
Chablis - Bourgogne

DRUER:
Chardonnay

ÅRGANG:
2012

ALKOHOL:
13 %

Flere detaljer

17209

DKK 549,00 inkl. moms

Producent:
Olivier Tricon er en erfaren herre - ikke kun i Chablis - men i hele vinbranchen. I en meget lang årrække arbejdede han i forskellige vinregioner for at dygtiggøre sig, og for at køre sig selv i position til det endelige mål: etablering af egen vinkælder i hans elskede vinregion Chablis. Dette skete i starten af 1980´erne. Siden da har efterspørgslen efter hans vine været næsten umættelig. Og for at tilfredsstille vinelskere verden over, må Olivier opkøbe druer i høstperioden fra nogle af regionens bedst beliggende marker. Efter høsten af druerne foregår selve vinifikationen og den videre produktion under Olivier Tricons ledelse i firmaets egen kælder. Olivier Tricon er en flittig medaljehøster i bl.a. "Concours Agricole de Paris" og hans vine omtales altid positivt i Guide Hachette. Olivier er absolut blandt de bedste og mest farverige
Producenter i regionen, og hans kønne vine vinder dagligt nye tilhængere.
 
Smagenoter:
Fra en af de bedst beliggende grand cru-marker, i den fantastiske 2006-årgang. Ja, så bliver det nærmest ikke større.
Olivier Tricons "Les CLos" er en fornem opvisning i ædel Chablis. Her er en uforlignelig duft af modne druer, lys honning, rosenhave i flor, modne pærer og en present, men diskret note af syltede citrusfrugter.
Smagen er præget af netop pære, ananas, modne grønne druer og et touch af honning
 
LAGRINGSPOTENTIALE:
8-10 År.
 
SERVERINGSFORSLAG:
Vin af denne kaliber fordrer et måltid, sammensat af de bedste råvarer og gerne kredsende omkring hummer, foie gras, frisk tun eller østers. Prøv også vinen til skovduer, vagtler eller til aspargessuppe.

Kunder, der købte denne vare, købte også: