Villa Pillo Sangiovese Toscana IGT Se fuld størrelse

Villa Pillo Sangiovese Toscana IGT

Få Rabat ved køb af 6 fl

Beskrivelse:
LAND:
Italien

OMRÅDE:
Toscana

DRUER:
100 % Sangiovese

ÅRGANG:
2014

ALKOHOL:
13,5 % Vol

Flere detaljer

52109

DKK 149,00 inkl. moms

DKK 139,00 pr. fl. v/6 fl

VareFra (antal)Rabat per flaske
Villa Pillo Sangiovese Toscana IGT6 -DKK 10,00
Producent:
Vingården Villa Pillo er en traditionel vingård i Toscana, der historisk nævnes helt tilbage fra middelalderen. Villa Pillo ligger i hjertet af Chianti-området tæt på San Gimignano. Vingården har, med sine i alt ca.500 hektarer, siden 1989 været i amerikanske Kathe og John Dysons ejerskab. De har tilplantet nye vinmarker, således at der i dag er33 hektarermed vin på de allerbedste jorder på ejendommen.
 
Denne vin kunne klassificeres som en Chianti, men Villa Pillo har valgt Toscana IGT. Man forbinder ofte Toscana IGT med Supertoscanere, og det er ikke uden grund at Villa Pillo har valgt at klassificere denne vin som Toscana IGT.
 
Smagsnoter:
Villa Pillo Cypresses Sangiovese har en smag, som er dejlig fyldig med bløde tanniner og en lang vedvarende eftersmag. Vinens bouquet har dejlige noter af kirsebær, brombær, ribs og mørk chokolade.

Farven er dyb rød i glasset og fremstår særdeles flot.

VINIFIKATION:
Efter høsten og den nænsomme vinifikation lagres vinen i 12 måneder på franske store egetræsfade

LAGRINGSPOTENTIALE:
5-6 år

SERVERINGSFORSLAG:
Vi anbefaler Villa Pillo til grillet eller stegt kød og smagfulde pastaretter fra det toscanske køkken. Vinen kan med fordel dekanteres i de første år, men kan også henlægges i 4-6 år.