Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur
Ring på tlf: 76 25 55 88
Grauballe Enebær Stout - 50 cl. Se fuld størrelse

Grauballe Enebær Stout - 50 cl.

Dansk Stout -  6,0%

Enebær stout er brygget som en tør stout i engelsk stil med en underliggende men karakteristisk smag af enebær. Den bedste måde at få duften af enebær og skovbund frem er ved at slynge glasset med enebær stout let rundt og snuse duften ind. Enebær indvandrede sammen med pil, dunbirk, revling bævreasp og røn i en varmeperiode omkring 13.000 før vor tid. Det menes at enebærrene der idag findes på de bakkede heder i Jylland er en rest fra tidligere tiders skove.Enebær med sine æteriske olier, garvestoffer, harpiks, fede olier og syrer har været brugt som lægemiddel.

Udnævnt til verdens 2. bedste øl i Ekstra Bladet 19/9 2008. 

Flere detaljer

1143

DKK 40,00 inkl. moms

Nedsat pris!

-DKK 5,00

DKK 45,00

DKK 39,00 pr. fl ex pant

Grauballe Bryghus blev grundlagt i 2002 på baggrund af brygmester William Frank’s mangeårige erfaringer som brygmester i både Danmark og udlandet.

Bryggeriets vision er at brygge øl, der gør en forskel. Derfor behandles øllet så skånsomt som muligt. Det trationelle Grauballe-øl modner på flasken, hvorfor det har et naturligt bundfald af gær. Med bryghuset’s  nye tankpark og tappeanlæg er der mulighed for at brygge alle tyber af øl – også lettere og lysere øl, der ikke er flaskemodnet, og som egner sig til sommeren.

Grauballe Bryghus har vundet en lang række publikumspriser ved ølfestivaler, bl.a. årets ølpris i 2011 samt en guldmedalje ved European Beer Star Award i 2013.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

12 andre varer i samme kategori: