Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur
Ring på tlf: 76 25 55 88
Grauballe Hjejlen - 50 cl Se fuld størrelse

Grauballe Hjejlen - 50 cl

Ale - 5,7%

Hjejlen er brygget som en klassisk ale, så tæt på som vi ved og tror den blev brygget for 150 år siden. Brygget i anledning af 150-års jubilæet for ”Hjejlen” – verden ældste hjuldamper i drift. Brygget efter gamle brygtraditioner som rækker 4 generationer tilbage og dermed til tiden for industrialiseringens begyndelse, hvor brygger Carl Jacobsen efter en studietur hjembragte nye humletyper til landet. Den er derudover brygget med kvan (Angelica Angelica). Kvan er en af de nordiske planter brugt gennem århundreder og stadig brugt til madlavningen og til snaps.

Den mest populære øl fra Grauballe i 2011.

Flere detaljer

1154

DKK 40,00 inkl. moms

Nedsat pris!

-DKK 5,00

DKK 45,00

DKK 39,00 pr. fl ex pant

Grauballe Bryghus blev grundlagt i 2002 på baggrund af brygmester William Frank’s mangeårige erfaringer som brygmester i både Danmark og udlandet.

Bryggeriets vision er at brygge øl, der gør en forskel. Derfor behandles øllet så skånsomt som muligt. Det trationelle Grauballe-øl modner på flasken, hvorfor det har et naturligt bundfald af gær. Med bryghuset’s  nye tankpark og tappeanlæg er der mulighed for at brygge alle tyber af øl – også lettere og lysere øl, der ikke er flaskemodnet, og som egner sig til sommeren.

Grauballe Bryghus har vundet en lang række publikumspriser ved ølfestivaler, bl.a. årets ølpris i 2011 samt en guldmedalje ved European Beer Star Award i 2013.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

12 andre varer i samme kategori: