Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur
Ring på tlf: 76 25 55 88
Joostenberg Family Blend Red ØKO Se fuld størrelse

Joostenberg Family Blend Red ØKO

5 stjerner i Vinavisen.dk

LAND:
Sydafrika

OMRÅDE:
Paarl

DRUER:
Shiraz, Merlot, Cabernet, Touriga Nacional,
Mouvedre og Viognier

ÅRGANG:
2017

ALKOHOL:
14 %

Flere detaljer

63142

DKK 119,00 inkl. moms

DKK 109,00 pr. fl. v/6 fl

VareFra (antal)Rabat per flaske
Joostenberg Family Blend Red ØKO6 -DKK 10,00
Producent:
En super nyhed fra den økologiske vingård Joostenberg i Paarl. Winemaker Tyrrel Myburgh kan endnu engang præsentere en krafkarl af en rødvin.
 
Hovedfilosofien på Joostenberg er at kombinere tradition med innovation for at fremelske og reflektere markernes særlige "terroir" i vingårdens enkelte vine. Tyrrel Myburgh respekterer klassiske produktionsprincipper, men er ikke bange for at kaste siger over nye og utraditionelle tiltag, som eksempelvis at sammensætte seks forskellige druetyper. Resultatet er fremragende, og med denne vin rammer Tyrrel den brede smag blandt vinelskere. En vin, som alle vil vide at værdsætte...
 
Smagenoter:

Vinen har en skøn aroma af blommer og krydderier. Smagen er vedholdende med en god integreret tannin. En vin i balance, der kan drikkes med velbehag, også mens vinen er ganske ung

 

Anmeldelse:
5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk:
" Vinen er meget kompleks med masser af facetter og masser af frugt og krydderi - her sker der noget! Det er en udpræget madvin, som man gerne må plaske over i en karaffel et par timer før måltidet".

VINIFIKATION:
Er høstet med håndkraft fra de organisk dyrkede marker. og de knuses let før gæringen påbegyndes med "vildgær". Efterfølgende lagres vinen i 12 måneder på egetræsfade af varierende størrelser.

LAGRINGSPOTENTIALE:
5-6 År.

SERVERINGSFORSLAG:
Kan med stor fordel serveres til gode danske kødretter, pastaretter, kylling, kalkun eller et veldækket ostebord. Serveringtemperaturen bør ikke overstige 18 grader.

4 andre varer i samme kategori: