Fri fragt v/køb over 1000 kr
Gode tilbud i shoppen
Tilfreds eller pengene retur

Joostenberg Syrah ØKO

Få Rabat ved køb af 6 fl

LAND:
Sydafrika

OMRÅDE:
Paarl

DRUER:
Syrah

ÅRGANG:
2014

ALKOHOL:
13,5 %

Flere detaljer

63143

DKK 169,00 inkl. moms

DKK 159,00 pr. fl. v/6 fl

VareFra (antal)Rabat per flaske
Joostenberg Syrah ØKO6 -DKK 10,00
Producent:
Joostenberg Wines drives af brødrene Tyrrel og Philip Myburgh. Ejendommen har været i familiens eje siden 1879, og de to vinpassionerede brødre er begge bosiddende på selve vingården. Der har i mange år været dyrket druer på markerne her, men det er først fra 1999 at tingene har taget fart, og at Joostenberg er blevet kendt udenfor Sydafrikas grænser. Winemaker på Joostenberg er Tyrrel Myburgh. Udover at producere sine egne vine, er han også frontfiguren i MAN Vintner projektet, som han producerer i fælleskab med to venner, der begge har egne vingårde.
 
Hovedfilosofien på Joostenberg er at kombinere tradition med innovation for at fremelske og reflektere markernes særlige "terroir" i vingårdens enkelte vine. Tyrrel Myburgh respekterer klassiske produktionsprincipper, men er ikke bange for at kaste siger over nye og utraditionelle tiltag, som eksempelvis at sammensætte seks forskellige druetyper. Resultatet er fremragende, og med denne vin rammer Tyrrel den brede smag blandt vinelskere. En vin, som alle vil vide at værdsætte...
 
Smagenoter:
Moderne, kraftfuld og frugtrig rødvin til alle elskere af store Shirazvine! Bløde tanniner og en robust struktur kendetegner denne store vin, der lagret 18 md. på fransk eg. Super smag af ristet kaffe, vanilje, toast og en lang fyldig eftersmag..

 

VINIFIKATION:
Er høstet med håndkraft fra de organisk dyrkede marker. Efterfølgende lagres vinen i 18 måneder på 500 l. egetræsfade.

LAGRINGSPOTENTIALE:
7-8 År.

SERVERINGSFORSLAG:
Denne kraftige Shiraz kan gå til selv de meget krydrede bøffer. Prøv den også til blåskimmel oste.

4 andre varer i samme kategori: